Ένα μικρό συμβολικό δωράκι | Έληξε |

Έχει συμπληρωθεί ο αριθμός συμμετεχόντων. Σας ευχαριστούμε όλους! Όσοι στείλατε μήνυμα έως τις 19.00-18/08/2023, θα ενημερωθείτε με email σχετικά με την αποστολή τους.

– 3 χρόνια erimitic – Πρώτη ημέρα λειτουργίας του erimitic.gr/

“Αν πεθάνεις πριν πεθάνεις, τότε δεν θα πεθάνεις όταν πεθάνεις”. Η γνωστή αγιορείτικη ορθόδοξη φράση, που βέβαια έχει το νόημα ότι ο άνθρωπος καλείται να νεκρωθεί από τα πάθη εντός του, να “πεθάνει” δηλαδή ο παλαιός του εαυτός γι’ αυτόν τον κόσμο των παθών του και να αναδειχτεί με αυτόν τον τρόπο ο άλλος, ο έσω άνθρωπος της Αναστάσιμης χαράς όπου όταν τελικά διαβεί στον βιολογικό του θάνατο, θα σμίξει αθανασία. Αυτή την εμβληματική φράση επιλέξαμε, μεταφρασμένη στην αγγλική γλώσσα, σε ένα σχέδιο όπου φτιάξαμε εμείς, κατόπιν όλο αυτό τυπώθηκε σε αρκετές δεκάδες καπελάκια, έτσι ώστε να δοθεί σε αρκετούς από εσάς και ειδικότερα σε όσους νιώθουν συναισθηματικά κοντά μας. Ένα μικρό συμβολικό δωράκι που ωστόσο προφυλάσσει από τον ήλιο της ερήμου.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας συμπληρώνοντας την φόρμα στην σελίδα επικοινωνίας του blog μας εδώ: https://erimitic.gr/contact/ . Αποστέλλεται απολύτως δωρεάν και με δικά μας έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση όπου θα υπάρξει αυξημένο ενδιαφέρον, αναγκαστικά θα γίνει κλήρωση και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

error: Content is protected !!
Scroll to Top