alitheia-sta-paramithia

«Η Αλήθεια στα παραμύθια» – Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας | Έληξε |

Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε όλους!
Όσοι κληρωθήκατε, θα ενημερωθείτε με email σχετικά με την αποστολή του βιβλίου.

Οι εκδόσεις «Θεσβίτης» της Ι.Μ. Προφήτου Ηλιού Θήρας σε μία πολύ ευγενική τους χειρονομία, προσφέρουν μαζί με τον erimitic και με την αφορμή της έναρξης του νέου μας ιστολογίου, κάποια αντίτυπα του ιδιαιτέρως πρωτότυπου βιβλίου «η Αλήθεια στα Παραμύθια», σε κάποιους από εσάς κατόπιν κλήρωσης.
Ένα πνευματικό μελτέμι το οποίο φύσηξε από τη Σαντορίνη φέρνει σε όλους μας, παντού, ένα νοσταλγικό ανάγνωσμα, περιεκτικότατο σε ορθόδοξα μηνύματα.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας μέχρι και την Τρίτη 5/9, συμπληρώνοντας την φόρμα στην σελίδα επικοινωνίας του blog μας εδώ: https://erimitic.gr/contact/.
Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω email την Τετάρτη 6/9. Τα βιβλία αποστέλλονται απολύτως δωρεάν και με δικά μας έξοδα αποστολής.

Και λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η Νεότητα Θήρας, Αμοργού και Νήσων καθώς και οι εκδόσεις «Θεσβίτης» της Ιεράς Μονής Προφήτου Ηλιού Θήρας, μας ταξιδεύουν απροσδόκητα με ένα βιβλίο – έκπληξη, ακολουθώντας παραμυθένιες πνευματικές αναζητήσεις, δείχνοντας σε όλους μας ότι το πανέμορφο αυτό νησί της Σαντορίνης μας, έχει και άλλα, βαθύτερα πράγματα να μας δώσει, πέρα από την απαράμιλλή του ομορφιά.
Ο Πινόκιο, η Σταχτοπούτα, ο Κοντορεβυθούλης, η Κοκκινοσκουφίτσα, έρχονται λοιπόν να μας ξανασυναντήσουν στην ενήλικη ζωή μας και η διαχρονικότητά τους να ανταμώσει με την ορθόδοξη προοπτική και ουσία, με το κάλλος των ιερών και πατερικών κειμένων, μ’ έναν τρόπο τόσο πρωτότυπο όσο και εκπληκτικό.
Το βιβλίο εστιάζει στο βαθύτερο νόημα των κλασικών παραμυθιών, ενώ παράλληλα τονίζει και αναλύει τη σύνδεση της αλήθειας τους, με αυτή του Τριαδικού Θεού. Μία γραφή όπου κυλάει απαλά, διανθισμένη με αποσπάσματα Αγίων Μορφών απ’ την Ορθόδοξη Παράδοση καθώς και του Ευαγγελίου, αλλά και της Παλαιάς Διαθήκης, δεν μπορεί παρά να αγγίξει εκ νέου τις ψυχές μας, όπως παλιά, τότε που σαν παιδιά μαθαίναμε και αντιλαμβανόμασταν όλον τον κόσμο γύρω μας μέσα απ’ τα παραμύθια…
Ένα βιβλίο – πνευματικό στολίδι- γραμμένο από χέρι μοναχού, στο οποίο είχαμε την ευλογία ως erimitic να συνεισφέρουμε, στο ελάχιστο, με την εικονόγραφησή του και εμείς. Απευθύνεται σε ενήλικες, σε εφήβους, σε γονείς, σε ανθρώπους όπου κατηχούν ή και συναναστρέφονται παιδιά, καθώς αποτελεί σπουδαίο πνευματικό βοήθημα.
Απευθύνεται σε όσους αναζητούν με δίψα την Αλήθεια, που στην περίπτωση αυτή, βέβαιο είναι πως θα την ανταμώσουνε μέσα στα… παραμύθια!

Μπορείτε επίσης να βρείτε και να παραγγείλετε το βιβλίο από το e-shop των εκδόσεων «Θεσβίτης» εδώ:
https://www.thesvitis-books.com/p/i-alitheia-sta-paramythia/

erimitic

error: Content is protected !!
Scroll to Top